ΕΣΠΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές άνω των 100€
www.escapeshop.gr

Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η εταιρείας μας «ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑΣ Η.- ΦΙΛΙΠΠΟΥ Κ. Ο.Ε.» εφεξής «Εταιρεία» αποδίδει μεγάλη σημασία και δεσμεύεται στη σύννομη επεξεργασία, στην ασφάλεια και στην προστασία των προσωπικών δεδομένων σας ως χρηστών του ηλεκτρονικού της καταστήματος, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα κι αν επικοινωνείτε ή συνεργάζεσθε μαζί μας. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους κάτωθι όρους και τη σχετική Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρείας. Με τη χρήση του Iστοτόπου μας και την υπογραφή της σχετικής δήλωσης συγκατάθεσης, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα, της οποίας οι όροι διέπουν εφεξής τη μεταξύ μας συμβατική σχέση και ενσωματώνονται στους όρους χρήσης της κάθε υπηρεσίας μας. Εάν οποιοσδήποτε δεν συμφωνεί με την παρούσα πολιτική, είναι ελεύθερος να εγκαταλείψει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

1. Ορισμός Προσωπικών Δεδομένων

Στα προσωπικά δεδομένα σας ανήκει κάθε πληροφορία, που μπορεί να οδηγήσει, είτε απευθείας είτε συνδυαστικά με άλλες, στη μοναδική σας αναγνώριση ή στον εντοπισμό σας ως φυσικό πρόσωπο. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν, κατά περίπτωση, στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης, φυσικές και ηλεκτρονικές διευθύνσεις σας, αριθμοί σταθερών και κινητών τηλεφώνων σας, καλούντες και καλούμενοι τηλεφωνικοί αριθμοί, παραλήπτες μηνυμάτων SMS/ MMS, στοιχεία τραπεζικών/ χρεωστικών/ προπληρωμένων καρτών σας, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αναγνωριστικά στοιχεία εξοπλισμού ή τερματικών συσκευών σας, υπολογιστή (IP address), έξυπνου κινητού, tablet, ιστορικό διαδικτυακών αναζητήσεών σας (log files, cookies κ.λπ.) και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιτρέπει τη μοναδική ταυτοποίησή σας κατά τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, του νόμου 4624/2019, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας καθώς και των αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

2. Ποια Προσωπικά Δεδομένα σας συλλέγουμε

Επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν επικοινωνείτε μαζί μας ή/ και πραγματοποιείτε τις αγορές σας στο φυσικό ή/ και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όταν καλείτε αριθμούς της εταιρείας μας για την παροχή σε σας πληροφοριών, υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας προς τον τελικό χρήστη (B2C) ή υπηρεσίες για λογαριασμό τρίτων (B2B) και σε πληροφορίες ή υπηρεσίες που αφορούν οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα της εταιρείας.

2.1. Σε ποιες περιπτώσεις μας παρέχετε Προσωπικά σας Δεδομένα Ειδικότερα, στα πλαίσια της διευκόλυνσης κάθε μεταξύ μας επικοινωνίας και συναλλαγής, η Εταιρεία συλλέγει τις εξής πληροφορίες που σχετίζονται με το πρόσωπό σας και μας παρέχετε οι ίδιοι με τους κάτωθι τρόπους:

  • Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε στη δημιουργία προσωπικού λογαριασμού μέσω της εγγραφής σας στον ιστότοπο θα σας ζητηθούν κάποιες προσωπικές σας πληροφορίες, όπως το όνομα και επίθετο σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail), η ημερομηνία γέννησης σας και ενδεχομένως άλλα δεδομένα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας προσωπικά.
  • Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που παρέχονται από τον παρόντα ιστότοπο ενδεχομένως θα σας ζητηθούν ορισμένα προσωπικά στοιχεία σας, όπως είναι η ταχυδρομική διεύθυνσή σας, οι λεπτομέρειες του τρόπου πληρωμής όταν παραγγέλνετε από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας και η διεύθυνση e-mail σας όταν εγγραφείτε σε ενημερωτικά δελτία μας (newsletter).
  • Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε (γραπτά ή προφορικά) με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Εταιρείας ενδέχεται να αποθηκεύσουμε/ καταχωρήσουμε τη σχετική αλληλογραφία/ επικοινωνία μας, όπως επίσης τυχόν στοιχεία που θα σας ζητηθούν και είναι απαραίτητα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ή/ και την απόδειξη της συναλλακτικής μας σχέσης (π.χ. σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε τηλεφωνική παραγγελία προϊόντων κ.λπ.).
  • Αναφορικά με πρόσωπα κάτω των 16 ετών απαιτείται για κάθε συναλλαγή με την Εταιρεία, η συγκατάθεση των προσώπων που ασκούν την επιμέλεια ή τη γονική μέριμνα αυτών. Σημειώνεται επίσης ότι η Εταιρεία μας δημιουργεί προφίλ πελάτη. Προς διασφάλιση των μερών και κάθε επικοινωνίας και συναλλαγής μεταξύ μας, τα δεδομένα σας πρέπει να ενημερώνονται και να είναι αληθή. Συνεπώς παρακαλούμε να μας ενημερώνετε σχετικά με κάθε τυχόν σφάλμα, έλλειψη, αλλαγή των δεδομένων σας.

2.2. Ποιες πληροφορίες λαμβάνουμε αυτόματα όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες απευθείας από τον Ιστότοπο και από τον τρόπο που κάνετε χρήση αυτού. Όταν επισκέπτεστε τον παρόντα Ιστότοπο, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού αποστέλλει δεδομένα προς τους διακομιστές μας. Αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να συμπεριλαμβάνουν τα κάτωθι στοιχεία:

  • Τη διεύθυνση IP σας,
  • Την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψής σας στον Ιστότοπο,
  • Τη διεύθυνση URL παραπομπής (δηλαδή την ιστοσελίδα από την οποία προήλθε ο χρήστης),
  • Τις σελίδες που έχετε επισκεφτεί στον διαδικτυακό μας τόπο,
  • Πληροφορίες για τη συσκευή που χρησιμοποιείτε και για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας (τύπος του προγράμματος περιήγησης ιστού και έκδοση, λειτουργικό σύστημα κ.λπ.)

Μεταδεδομένα: Όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, το κινητό σας ή την φορητή συσκευή σας, μπορούμε να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα κίνησης και θέσης, ήτοι πληροφορίες βάσει π.χ. των σημάτων GPS που εκπέμπει η συσκευή. Ενδέχεται, επίσης, να χρησιμοποιήσουμε και διάφορες άλλες τεχνολογίες για να προσδιορίσουμε τη θέση σας, όπως είναι τα δεδομένα του αισθητήρα της συσκευής σας που θα μπορούν, για παράδειγμα, να μας παρέχουν πληροφορίες σχετικά με κοντινά σημεία πρόσβασης Wi-Fi, ή Επικοινωνία Κοντινού Πεδίου (NFC) ή/ και πύργους GSM. Σημειώστε ότι θα σας ενημερώσουμε όταν πρόκειται να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που αφορούν τη θέση σας, ενώ συνήθως μπορείτε να μην επιτρέψετε ή να απενεργοποιήσετε την αποστολή πληροφοριών της θέσης σας μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής σας ή του προγράμματος περιήγησης ιστού σας.

Cookies και άλλα αναγνωριστικά: Η Εταιρεία χρησιμοποιεί διάφορες τεχνολογίες για να συλλέγει και να αποθηκεύει πληροφορίες όταν επισκεφτείτε τον Ιστότοπό μας, και αυτό ενδεχομένως περιλαμβάνει την αποστολή ενός ή περισσοτέρων cookies ή άλλων αναγνωριστικών προς τη συσκευή σας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα την Πολιτική Cookies.

3. Νόμιμη επεξεργασία

Η εταιρεία χρησιμοποιεί και επεξεργάζεται τις πληροφορίες σας για τους ακόλουθους σύννομους σκοπούς επεξεργασίας (κατά το άρθρο 6 ΓΚΠΔ), κατά περίπτωση, πάντα κατόπιν της ρητής συγκατάθεσής σας, την οποία μπορείτε ελεύθερα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε, ή για την εκτέλεση σύμβασης ή προσυμβατικής σχέσης μαζί σας ή για την εξυπηρέτηση έννομου συμφέροντός μας ή για την προάσπιση ζωτικού σας συμφέροντος, ήτοι (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά):

  • Για τη διαχείριση των κλήσεών σας, για την αναζήτηση πληροφοριών με στόχο την ολοκλήρωση των αιτημάτων, αγορών και παραγγελιών σας.
  • Για να απαντήσουμε σε αιτήματα και ερωτήματά σας, σχετικά με προϊόντα/ υπηρεσίες μας καθώς και ενημέρωση και απάντηση σε προτάσεις σας και σχόλια περί βελτίωσης των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.
  • Για τη διαχείριση/ αποστολή/ παράδοση της παραγγελίας που έχετε πραγματοποιήσει μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή/ και τηλεφωνικά.
  • Για να σας ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα των ερευνών, κληρώσεων και διαγωνισμών στους οποίους μπορεί να έχετε συμμετάσχει.
  • Για την αξιολόγηση της πιστοληπτικής σας ικανότητας. Προς τούτο μπορούμε ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουμε και υπηρεσίες τρίτων.
  • Για την ανάλυση επισκεψιμότητας του Ιστοτόπου μας και τη βελτίωση της εμπειρίας σας καθώς και για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικές με προϊόντα, υπηρεσίες, ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες.
  • Για την αποστολή προωθητικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων με νέα και ενημερώσεις για προϊόντα ή/ και υπηρεσίες που παρέχει η Εταιρεία.
  • Για εσωτερικές λειτουργίες μας και ανάλυση όπως εσωτερική διαχείριση, πρόληψη έναντι απάτης, χρήση από πληροφοριακά συστήματα διοίκησης, τιμολόγησης, λογιστικής, χρέωσης και ελέγχου.
  • Για την επίλυση διαφορών που τυχόν προκύψουν, την αντιμετώπιση προβλημάτων κ.λπ. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να αλλάξετε ανά πάσα στιγμή τις προτιμήσεις σας καλώντας τον αριθμό 2441021230, αποστέλλοντάς μας e-mail στο info@escapeshop.gr ή χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής που βρίσκεται στο τέλος του κάθε email που λαμβάνετε από μας (unsubscribe).

4. Αρχές συλλογής και επεξεργασίας

Η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται τα Προσωπικά σας Δεδομένα, σε κάθε περίπτωση συμμορφούμενη με τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων και με την ισχύουσα Ελληνική Νομοθεσία. Πιο συγκεκριμένα, η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στόχο έχει να σας ενημερώσει για τους όρους συλλογής, επεξεργασίας και διαβίβασης των προσωπικών σας δεδομένων που ενδέχεται να συλλέξουμε ως Υπεύθυνοι ή Εκτελούντες επεξεργασία. Η Εταιρεία και το εκπαιδευμένο προσωπικό της εφαρμόζει τις δέκα Αρχές Επεξεργασίας του ΓΚΠΔ 2016/679 (νομιμότητα, αντικειμενικότητα, διαφάνεια, περιορισμός σκοπού, ελαχιστοποίηση δεδομένων, ακρίβεια, περιορισμός χρόνου αποθήκευσης, ακεραιότητα, εμπιστευτικότητα και λογοδοσία). Η Εταιρεία προστατεύει και διασφαλίζει τα οκτώ δικαιώματά σας ως προς τη χρήση των Προσωπικών Δεδομένων σας (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός επεξεργασίας, φορητότητα, εναντίωση και μη αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων βάσει προφίλ, όπως εξειδικεύονται στην ελληνική νομοθεσία με τον Ν. 4624/2019). Τα ανωτέρω ισχύουν χωρίς καμία διάκριση και εφαρμόζονται σε όλες τις επεξεργασίες που διενεργούμε και σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε είτε αυτοτελώς, είτε μέσω θυγατρικών μας.

5. Ποιοι οι τρόποι συλλογής των προσωπικών δεδομένων σας

Η Εταιρεία συλλέγει προσωπικά σας δεδομένα με την αποδοχή όρων χρήσης κάθε υπηρεσίας μας, όπως (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά): • Όταν καλείτε αριθμούς μας ή σύντομους κωδικούς μας, όταν μας στέλνετε e-mail ή συμπληρώνετε αίτηση ή παραγγελία.

  • Όταν επικοινωνείτε με το κατάστημά μας ή με το προσωπικό του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μας ή/ και με το τηλεφωνικό μας κέντρο, είτε για αγορές είτε για έκφραση γνώμης, παραπόνων ή σχολίων σας.
  • Όταν μας στέλνετε την ταχυδρομική διεύθυνση έκδοσης ή αποστολής τιμολογίου ή απόδειξης παροχής υπηρεσιών καθώς και λεπτομέρειες κατ’ οίκον παράδοσης της παραγγελίας σας.
  • Όταν αγοράζετε ένα προϊόν ή/ και υπηρεσία για να ελέγξουμε την ηλικία σας και να διαπιστώσουμε εάν επιτρέπεται κατά τον νόμο να συμβληθείτε έγκυρα μαζί μας ή εάν χρειάζεται η συναίνεση ή υπογραφή των γονέων/ κηδεμόνων σας.
  • Όταν εγγράφεστε οικειοθελώς σε έντυπους ή ηλεκτρονικούς καταλόγους ώστε να λαμβάνετε έντυπα, ηλεκτρονικά ή με SMS ενημερωτικό υλικό ή άλλο υλικό μάρκετινγκ ή να ανανεώνετε τις προτιμήσεις σας ή κατά τη συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς, ερωτηματολόγια και έρευνες.
  • Όταν επισκέπτεσθε τον ιστότοπό μας μέσω των οποίων συλλέγουμε, με ρητή συγκατάθεσή σας, μέσω cookies πληροφορίες από την τερματική σας συσκευή, όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου σας (IP), το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε, ο τύπος και η έκδοση προγράμματος περιήγησής σας (browser) κ.λπ. • Όταν λαμβάνουμε έγγραφα, αιτήματα, παραγγελίες, δικόγραφα, εντάλματα κ.λπ. τρίτων φορέων, όπως εποπτικές, εισαγγελικές, δικαστικές, φορολογικές αρχές, για την διερεύνηση εγκλημάτων και την προστασία σας έναντι απάτης ή καταπολέμησης κάθε μορφής εγκληματικότητας και αποτροπής προσβολής εννόμων αγαθών (προστατευόμενα πνευματικά έργα, λογισμικό, μουσική κ.λπ.).

6. Ελαχιστοποίηση, αποθήκευση και διαγραφή των δεδομένων σας

Η Εταιρεία θα σας ζητήσει πάντα τα ελάχιστα απαιτούμενα κατά τον νόμο προσωπικά σας δεδομένα για να συνδεθείτε με ηλεκτρονικές πλατφόρμες και υπηρεσίες μας, για να αγοράσετε προϊόντα/ υπηρεσίες, για να επικοινωνήσετε μέσω ιστοσελίδων με άλλους χρήστες ή για να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς και προωθητικές ενέργειες. Η Εταιρεία μας διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο για όσο χρόνο επιβάλλεται από τους συμβατικούς όρους κάθε υπηρεσίας, σε συνδυασμό με την κείμενη νομοθεσία, βάσει του εκάστοτε σκοπού επεξεργασίας, ενώ στη συνέχεια τα ανωνυμοποιεί ή τα καταστρέφει. Μπορείτε να μας ρωτήσετε και να πληροφορηθείτε ποια δεδομένα συλλέγουμε για εσάς και να τα διορθώσετε ή να τα διαγράψετε, συμπληρώνοντας σχετική αίτηση που έχουμε διαθέσιμη, εκτός εάν η διατήρησή τους επιβάλλεται από τον νόμο για φορολογικούς, αποδεικτικούς ή δικαστικούς σκοπούς και για δίωξη παράνομων πράξεων.

7. Πολιτική Cookies

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία E- Privacy 2009/136/ΣΕ (η οποία θα αντικατασταθεί σύντομα με τον Κανονισμό ePrivacy) και τις από 25.2.2020 Οδηγίες της ΑΠΔΠΧ, ο ιστότοπός μας αποδέχεται τη χρήση των cookies. Πρόκειται για διαδικτυακά εργαλεία συλλογής και ανάλυσης πληροφοριών που προέρχονται από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ή συνεργαζόμενες ιστοσελίδες τρίτων φορέων, προκειμένου να μετρηθεί η επισκεψιμότητα, να βελτιωθεί η λειτουργία, το περιεχόμενο και η συνολική εμφάνιση του ιστοτόπου μας και να προσαρμοστεί στις ανάγκες των πελατών μας. Κατά τη χρήση του δικού μας Ιστοτόπου, γίνεται επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σας από τρίτους, όπως κοινωνικά δίκτυα και μηχανές αναζήτησης, π.χ. Google Analytics, Facebook social plug-ins κ.λπ., χωρίς ουδεμία εμπλοκή, επιρροή ή έλεγχο εκ μέρους της Εταιρείας και διαβιβάζονται είτε εντός είτε εκτός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (27 κράτη- μέλη Ε.Ε. συν Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Νορβηγία), για τα οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι οι εν λόγω τρίτοι. Αν δεν επιθυμείτε τρίτα μέρη, όπως οι εταιρείες Google, Facebook, Twitter, να λαμβάνουν πληροφορίες από το πρόγραμμα πλοήγησής σας, όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο της Εταιρείας μπορείτε να εξαιρεθείτε από τους όρους που παρέχονται από την εκάστοτε Πολιτική Χρήσης που υπάρχει διαθέσιμη στον Ιστότοπο κάθε τέτοιου τρίτου μέρους. Παρότι τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης (browsers) αποδέχονται αυτόματα τη χρήση των cookies, μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στον υπολογιστή σας, επιλέγοντας να μην αποδεχτείτε τα cookies, ή να σας ζητείται να αποδεχθείτε το κάθε ένα από αυτά χωριστά. Πλην όμως, πρέπει να γνωρίζετε ότι κάτι τέτοιο θα περιορίσει το εύρος των διαθέσιμων σε σας δυνατοτήτων περιήγησης σε κάθε διαδικτυακή ιστοσελίδα και την εμπειρία χρήσης.

8. Διαβίβαση δεδομένων σας σε τρίτους

Κατά κανόνα η Εταιρεία μας δεν διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, παρά μόνο όταν λειτουργούμε ως ενδιάμεσοι και στην έκταση που αυτό επιβάλλεται για να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας και να εκπληρώσουμε αιτήματα σχετικά με τις εκ μέρους μας παρεχόμενες υπηρεσίες. Τέτοια τρίτα μέρη ενδέχεται να είναι επίσημοι κρατικοί και εποπτικοί φορείς (π.χ. διωκτικές και εισαγγελικές αρχές, Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ΑΠΔΠΧ, ΕΕΤΤ, ΑΔΑΕ, εποπτικές αρχές), όταν κληθούμε να συμμορφωθούμε με τη νομοθεσία και να αποτρέψουμε σε βάρος μας και σε βάρος των πελατών μας έκνομες ενέργειες (π.χ. τηλεπικοινωνιακή απάτη, εξύβριση, προσβολή προσωπικότητας κ.λπ.). Μπορεί, ακόμα, οι τρίτοι να είναι εταιρείες τηλεπικοινωνιών, τηλεοπτικοί σταθμοί, cloud providers, επαγγελματικοί σύλλογοι, πάροχοι οπτικοακουστικού περιεχομένου κ.λπ. Στην Εταιρεία μας επιλέγουμε αξιόπιστους παρόχους και προσπαθούμε να θέτουμε συμβατικούς περιορισμούς σε τρίτους που λαμβάνουν τα προσωπικά σας δεδομένα, ώστε να διασφαλίσουμε τη σύννομη χρήση τους. Δεν μπορούμε, όμως, να σας εγγυηθούμε ότι δε θα χρησιμοποιήσουν ή θα αποκαλύψουν τα δεδομένα αυτά, χωρίς την άδειά σας. Για τον λόγο αυτό σας συνιστούμε να εξετάζετε προσεκτικά τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων τυχόν τρίτων παρόχων/ προμηθευτών, των οποίων προϊόντα ή υπηρεσίες αγοράζετε μέσω του Ιστοτόπου μας. Προκειμένου να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας, ίσως χρειαστεί να μεταφέρουμε τις πληροφορίες σας σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων χωρών κατά βάση εντός και εξαιρετικά εκτός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) βάσει αποφάσεων επάρκειας της ΕΕ, εταιρικών δεσμευτικών κανόνων, τυποποιημένων συμβάσεων και εγκεκριμένων κωδίκων δεοντολογίας.

9. Ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων σας

Σε κάθε περίπτωση, λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε την εμπιστευτικότητα, ακεραιότητα και διαθεσιμότητα των δεδομένων σας. Στόχος μας είναι να διασφαλίζουμε ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες μεταφέρονται, αποθηκεύονται και επεξεργάζονται, σύμφωνα με τα κατάλληλα διεθνή πρότυπα και διαδικασίες ασφαλείας. Η Εταιρεία διαθέτει εκπαιδευμένο και υπεύθυνο προσωπικό, ενώ αναγνωρίζει τη σημασία της προστασίας της ιδιωτικότητας και όλων των προσωπικών σας πληροφοριών. Για το σκοπό αυτό διαθέτει κατάλληλες πολιτικές ασφαλείας και χρησιμοποιεί τα κατάλληλα τεχνικά και επιχειρησιακά εργαλεία, όπως ανωνυμοποίηση, ψευδωνυμοποίηση, κρυπτογράφηση δεδομένων, καθιέρωση επιπέδων πρόσβασης, εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους, εκπαίδευση προσωπικού, περιοδικούς έλεγχους, συμμόρφωση προς διεθνή πρότυπα ασφάλειας και επιχειρησιακής συνέχειας. Όποιος συνεργάτης μας έχει πρόσβαση στις παραπάνω πληροφορίες, τις χρησιμοποιεί για να εξυπηρετήσει αποκλειστικά τους παραπάνω σκοπούς. Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες που μας δίνετε αποκλειστικά με τους τρόπους που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική και σύμφωνα με τη ρητή και ειδική συγκατάθεσή σας ανά τύπο επεξεργασίας την οποία μπορείτε οποτεδήποτε και ελεύθερα να ανακαλέσετε με επικοινωνία μαζί μας.

10. Προβολή στοχευμένων διαφημίσεων

Εφόσον μας έχετε παραχωρήσει έγγραφη συγκατάθεση ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα σας μαζί με άλλες πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, ώστε να προβάλουμε διαφημίσεις σχετικές με τις προφανείς προτιμήσεις σας, στον Ιστότοπό μας ή σε κάποια άλλη ιστοσελίδα. Ωστόσο, δεν χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένα εργαλεία εντοπισμού και αξιολόγησης του καταναλωτικού σας προφίλ και των εν γένει προτιμήσεών σας με άλλες προσωπικές πληροφορίες (όπως τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου) για να προβάλουμε διαφημίσεις ή να σας στείλουμε εξατομικευμένες προσφορές. Επιπλέον, δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με τρίτους, ώστε εκείνοι να έχουν τη δυνατότητα να σας αποστέλλουν αντίστοιχες διαφημίσεις, εκτός εάν έχετε ρητά και εγγράφως συναινέσει προς τον σκοπό αυτό. Αν επιθυμείτε να σταματήσουμε να σας στέλνουμε ενημερώσεις ή προσφορές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής που βρίσκεται στο τέλος κάθε ηλεκτρονικού μηνύματος που τυχόν λάβατε από την Εταιρεία (unsubscribe).

11. Σύνδεσμοι προς ιστοσελίδες τρίτων

Ο Ιστότοπος της Εταιρείας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους που οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες τρίτων, ανεξάρτητων φορέων, όπως ενδεικτικά, εταιρειών τηλεπικοινωνιών, παροχής περιεχομένου, παραγωγών θεαμάτων, επαγγελματιών, παρόχων υπηρεσιών μεταφοράς, παρόχων υπηρεσιών πληρωμών κ.λπ. οι οποίες λειτουργούν και συντηρούνται αποκλειστικά από αυτούς και τις οποίες δεν ελέγχουμε, όπως προαναφέραμε. Συνεπώς, η Εταιρεία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο, τις ενέργειες ή τις πολιτικές αυτών των ιστοσελίδων. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις αντίστοιχες πολιτικές προστασίας δεδομένων στις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, καθώς μπορεί να διαφέρουν σημαντικά από τη δική μας.

12. Μη ζητηθείσα εμπορική επικοινωνία

Η Εταιρεία δεν επιτρέπει τη χρήση της ιστοσελίδας μας ή των υπηρεσιών μας για μετάδοση μαζικών ή ανεπιθύμητων εμπορικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (spam). Ακόμη, δεν επιτρέπει την αποστολή μηνυμάτων από και προς τους πελάτες μας τα οποία χρησιμοποιούν ή περιέχουν μη έγκυρες ή παραποιημένες επικεφαλίδες, μη έγκυρα ή μη υπαρκτά ονόματα χώρου (domain names), τεχνικές απόκρυψης προέλευσης του κάθε μηνύματος, ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες ή παραβιάζουν τους όρους χρήσης ιστοσελίδων. Δεν επιτρέπουμε με κανέναν τρόπο, τη συλλογή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γενικών πληροφοριών των πελατών και των συνδρομητών μας, μέσω του Ιστοτόπου μας ή των υπηρεσιών μας. Δεν επιτρέπουμε και δεν εξουσιοδοτούμε καμία προσπάθεια χρήσης των υπηρεσιών μας με τρόπο που θα μπορούσε να βλάψει, απενεργοποιήσει, επιβαρύνει οποιοδήποτε μέρος των υπηρεσιών μας ή να παρεμποδίσει οποιονδήποτε επιθυμεί να χρησιμοποιήσει σύννομα τις υπηρεσίες μας. Αν θεωρήσουμε πως γίνεται κάποια μη εξουσιοδοτημένη ή ακατάλληλη χρήση σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας, μπορούμε, χωρίς προειδοποίηση, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να εμποδίσουμε μηνύματα από έναν συγκεκριμένο χώρο στο διαδίκτυο (domain), έναν διακομιστή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μια διεύθυνση IP. Έχουμε τη δυνατότητα να διαγράψουμε αμέσως οποιονδήποτε λογαριασμό κάνει χρήση των υπηρεσιών μας, ο οποίος κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, μεταδίδει ή συνδέεται με τη μετάδοση οποιωνδήποτε μηνυμάτων που παραβιάζουν την παρούσα πολιτική.

13. Επικοινωνία για ερωτήσεις ή σχόλια

Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή εάν θεωρείτε ότι δεν έχουμε ακολουθήσει τις αρχές που ορίζονται σε αυτή, παρακαλούμε να μας καλέσετε στο 2441021230, εναλλακτικά να μας αποστείλετε e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@escapeshop.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση: Αγίου Σεραφείμ 4, Καρδίτσας, 43131.

14. Ισχύς Πολιτικής Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η παρούσα Πολιτική δημοσιεύθηκε από την Εταιρεία και υπόκειται σε περιοδική βελτίωση και αναθεώρηση.

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Μοναδικές προσφορές και νέα αποκλειστικά στο email σου!